Vier mannen aangehouden in onderzoek naar drugshandel

15/03

Foto: politie

Tiel – Bij een instap in enkele woningen in Tiel zijn dinsdag 4 verdachten aangehouden op verdenking van drugshandel. De instap vond plaats aan de Zennewijnenseweg, Pimpernel en Liendenlaan. In de woningen vonden de politieagenten meerdere mobieltjes, geld, inbrekerswerktuig en drugs.

Aanleiding voor het onderzoek waren diverse (anonieme) meldingen die de politie de afgelopen periode binnen heeft gekregen over vermoedelijke drugshandel vanuit de woningen. Daarop stapte de politie gisteren de drie panden binnen. De aangehouden verdachten zijn 21, 22, 30 en 53-jaar oud en afkomstig uit Tiel. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de drugshandel.
In de woningen en bij de verdachten zijn meerdere mobiele telefoons aangetroffen, wikkels en vermoedelijke harddrugs, inbrekerswerktuig, gebruiksvoorwerpen voor het verhandelen van drugs en een geldbedrag. Alles in door de recherche inbeslaggenomen. Op dit moment zitten 3 van de 4 verdachten langer vast. Meer aanhoudingen worden daarin niet uitgesloten.

Melden loont

Bedankt voor uw meldingen. De kans dat criminelen opgepakt worden neemt toe als u verdachte situaties bij de politie meldt. Een melding kunt u telefonisch maken via 0900-8844 (of anoniem via 0800-7000), maar ook aan de balie van een politiebureau of via agenten op straat. U kunt ook gebruik maken van het digitale meldformulier.