Politie zoekt getuigen na beschieting pand (update)

04/01

Foto: politie

Tiel – De politie is op zoek naar getuigen van de beschieting van een pand aan de Tolhuisstraat in Tiel. Niemand raakte gewond. In het bijzonder zoekt de politie naar een fietser die mogelijk betrokken is bij het incident.

Vrijdagochtend 4 januari rond 6 uur kreeg de politie de melding dat er geschoten zou zijn op een coffeeshop. Bij het pand aangekomen, constateerden de gealarmeerde agenten dat er inderdaad meerdere keren geschoten was op het pand. Op het moment van de beschieting waren er geen mensen in het pand aanwezig waardoor er geen gewonden vielen.

De politie is direct een onderzoek gestart. Zo wordt er ondermeer sporen- en buurtonderzoek gedaan. Ook bekijkt de politie camerabeelden.

De politie is op zoek naar een fietser die mogelijk betrokken is bij dit schietincident. De fietser zou vanaf de Tolhuiswal in de richting van de Westluidensestraat zijn gefietst. De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien wat van belang kan zijn, bel dan de politie op 0900 8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem telefoonnummer 0800 7000.