Politie onderzoekt woningbrand

Tiel – In de nacht van woensdag op donderdag rond 01.15 uur is brand gesticht in een woning aan de Burgemeester van Altenastraat. Er raakte niemand gewond. De politie zoekt getuigen.

Volgens getuigen zijn er rond het tijdstip van het ontstaan van de brand enkele personen bij de woning gezien. Op dit moment wordt door de politie onderzocht wat de brand in de woning heeft veroorzaakt. De politie sprak vannacht al met meerdere buurtbewoners. De woning is zwaar beschadigd door de brand. Zodra de woning veilig is, wordt ook in de woning sporenonderzoek gedaan door de recherche.

Twee auto’s in brand

Korte tijd voor dit incident, om 00.45 uur brandde er twee auto’s uit aan de Appelboogerd in Tiel. Het rechercheteam dat is opgestart, onderzoekt of er sprake is van een verband.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die iets weten dat van belang kan zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de daders of eventuele gebruikte voertuigen of een looprichting. Twijfelt u over uw informatie? Bel gerust. Dat kan via het algemene nummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met M via 0800-7000