Aanhoudingen na achtervolging van een auto met aanhangwagen

Tiel – Meerdere personen die zich laat in de nacht ophouden met een auto met aanhanger bij een bedrijf in Tiel. Een getuige vertrouwde de situatie niet en gaf direct aan de politie de locatie door. Na een achtervolging konden twee vrouwen van 18 en een man van 21 uit Den Bosch worden aangehouden.

Na het telefoontje van de getuige reden meerdere politie-agenten in de richting van de locatie in Tiel. In de buurt van de Wattstraat zagen agenten het voertuig met aanhangwagen. Al snel werd duidelijk dat de bestuurder niet van plan was te stoppen. Een poging om de auto de weg te blokkeren zorgde voor schade aan de dienstauto, maar de verdachte vluchtten verder richting Kerk Avezaath.

Bestuurder rijdt zichzelf klem en rent weg

In Kerk Avezaath reed de bestuurder zichzelf klem. Twee mannen sprongen uit de auto en zetten het op een lopen. Agenten konden een van de twee mannen verderop aanhouden. Het is een man van 21 uit Den Bosch. In de achtergelaten auto zaten ook twee dames. Ook zij zijn aangehouden, het gaat om twee vrouwen van 18 jaar uit Den Bosch. De buit in de aanhangwagen bestond uit complete wielen met banden en velgen die bij een bedrijf in Tiel zijn weggenomen. De auto en aanhanger zijn in beslag genomen.

Bron: politie